Smartlog v3 » Kig op » Praktiske og funktionelle foldekasser
Opret egen blog | Næste blog »

Kig op

Artikler om livet

Praktiske og funktionelle foldekasser

10. Nov 2017 08:19, jaconline

I vores firma gør vi med stor glæde brug af foldekasser fra Dansk Transportemballage. Foldekasserne er yderst praktiske, da de nemt og hurtigt kan foldes sammen, hvilket er gavnligt, når det kommer til pladsudnyttelse. Du vil dermed ikke være efterladt med en masse tomme kasser, som blot fylder og er upraktiske. Tilmed har foldekasserne de samme egenskaber som mange andre kasser, og kan reducere eventuelle transportskader på samme niveau, som andre typer kasser. Dermed vil du også med foldekasser kunne præstere et en optimal præsentation af dine varer.

Foldekasser er praktiske og funktionelle, både når det kommer til opbevaring og transport, de er en ideel løsning i forbindelse med tur-retur ture, da de både vil tilgodese fragtomkostninger og volumen. Foldekasserne fås i flere forskellige størrelser til ethvert formål. Foldekasserne er velegnede til direkte kontakt med fødevarer, hvilket bevirker, at vi ikke har bekymret os om, hvorvidt de lovmæssige krav til hygiejne bliver opfyldt – det har DTE sørget for.

Foldekasserne fås med og uden låg som både kan være fast eller løst, foldekasserne fås i forskellige farver som blandt andet grøn, blå og sort, med eller uden sikringshåndtag, foldekasser med standard- eller specialmål, samt som både CC-foldekasser og W-foldekasser. Disse forskellige egenskaber gør, at du nemt kan organisere dine produkter efter eksempelvis farver mm. Hvilket bidrager til en nem og overskuelig håndtering af de pågældende produkter. Foldekasserne kan nemt genbruges, og dermed udgøre en lang levetid, og tjene dig og din virksomhed godt i flere år.

Specielkasser kan fås med integrerede låg og giver tilmed en potentiel pladsbesparelse på over 50 procent. Specielkasserne kan klare en hård belastning på 25 til 35 kg, tilmed kan holde til en samlet vægt på 150 eller 180 kg, i stablet tilstand.

Foldekasser er yderst anvendelige og funktionelle, da de nemt kan foldes sammen og dermed ikke optage uanede mængder af plads. Disse foldekasser er både optimale når det omhandler erhverv samt privat brug. Kasserne kan gemmes væk, når de ikke er i brug og tages frem og klappes ud, når der er brug for opbevaringsplads til et givent emne og formål. Hvis du skal transportere sårbare ting, skal du ikke bekymre dig om hvorvidt kassen er holdbar eller robust nok til det givne formål. Foldekasser er nemme at transportere ved tur-retur ture, hvis du eksempelvis skal på loppemarked med en masse ting, og selv køber nye ting med hjem, vil du blot folde kasserne sammen og have god plads i din bil. Den erfaring har vi i hvert fald gjort i min familie hvor vi ofte er afsted på loppemarkeder. Endvidere vil du nemt kunne flytte dine ting ved håndkraft, da foldekasserne kan bæres i håndtag.

Man kan få plastkasser, som kan tjene et hvert formål. Udover foldekasser leveres der blandt andet termo- og kølekasser, plastbakker, plukkasser, transportkasser, R-kasser, S-kasser, Unista kasser, kuffertkasser og kasser specifikt til håndtering af fødevarer og mange flere. Det store udvalg kommer naturligvis i god og robust kvalitet samt fra anerkendte producenter, og kan varmt anbefales.

Relaterede